Over ons

Wij beschikken over ruime, gratis parkeergelegenheid langs de Buitenhofdreef (nb. achter de slagboom is alleen voor personeel).

Ook hebben wij onze eigen echofaciliteiten, bieden we anticonceptiezorg en zijn alle verloskundigen gecertificeerd om echo’s te maken.

Wij houden spreekuur op afspraak en verzorgen één keer per week een avondspreekuur.

Het DelVi Team

Desteney de Bruin

Verloskundige, echoscopist en anticonceptie specialist
BIG registratie: 49929781503

Meer over Desteney

Als klein meisje van 7 jaar zei ik voor het eerst dat ik verloskundige wilde worden. Ik was al vroeg gefascineerd door zwangerschap en de geboorte van een nieuw mensje. Al die jaren heb ik deze droom vastgehouden en in 2021 ben ik beëdigd als verloskundige.

Na het afstuderen ben ik als waarneemster begonnen bij Verloskundig Centrum DelVi, en ben sinds 2022 gestart in de maatschap bij DelVi. Als geboren en getogen Delftenaar, die ook nog eens geboren is bij een verloskundige die nu mijn collega is, zit ik hier helemaal op mijn plek binnen dit fijne team.

Ik werk niet als verloskundige, ik ben verloskundige. Voor mij zijn dit 2 verschillende dingen. De onregelmatigheid, de onvoorspelbaarheid, de veelzijdigheid en de verantwoordelijkheid binnen het vak maken dat verloskunde echt een vak is waar je passie voor moet hebben. En als het je passie is, is het de mooiste baan die er is. Dat vind ik tenminste ;-). Iedere dag opnieuw begeleiden we stellen in het traject van (opnieuw) ouders worden. Het is mooi tijdens die verandering in het leven persoonlijke begeleiding te geven, en als kers op de taart een prachtig klein mensje geboren te zien worden.

Inmiddels ben ik ook echoscopist en heb ik de anticonceptie specialisatie gedaan, wat voor een leuke afwisseling zorgt op het spreekuur. Ook wanneer je dus (even niet) zwanger wilt worden, kun je bij mij terecht over advies rondom anticonceptie of voor het plaatsen van een spiraal.

Naast verloskundige ben ik ook dansjuf bij een leuke dansvereniging hier in Delft. Zelf dans ik hier al jaren, en geef hier op dit moment les aan de jongste selectiegroep en aan de ‘Special Dance’. Daarnaast doe ik graag een drankje met vrienden in de stad en ben ik regelmatig op het strand te vinden.

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten! Tot snel!

Tessa Büscher

Verloskundige en SEO-echoscopist
BIG registratie: 19914409203

Meer over Tessa

Na mijn studie en beëdiging als verloskundige in 2011 heb ik als waarnemend verloskundige in verschillende praktijken in Delft en omgeving gewerkt. Sinds mei 2018 ben ik maat bij Verloskundig Centrum DelVi.

Vanaf dat ik kon praten heb ik altijd gezegd dat ik vroedvrouw wilde worden en ben heel blij dat ik deze droom heb kunnen waarmaken. Ik vind het belangrijk om tijd en aandacht te hebben voor de zwangere en haar partner. In ons centrum vind je verloskundige zorg, kraamzorg en lactatiekunde onder 1 dak, dat is heel waardevol. Samen met mijn fijne collega’s sta ik klaar om jullie te begeleiden in deze bijzondere periode.

Ook werk ik 1 dag in de week bij Prenataal Centrum de Look als 20 weken echoscopiste. Daarnaast heb ik 3 jonge kinderen en is voor mij een goede balans tussen werk en mijn eigen gezin een leuke uitdaging!

Laura Stok

Verloskundige, echoscopist en anticonceptie specialist
BIG registratie: 09055428603

Meer over Laura

Na mijn studie HBO-V wilde ik nog verder studeren, ik heb de opleiding tot verloskundige gedaan in Rotterdam en ben in 2005 afgestudeerd.

Ik werk sinds 2007 in Delft, ik ben begonnen bij Verloskundigen Praktijk Zagwijnpad, later werd dat Verloskundigenpraktijk de Vijverhof en nu inmiddels zijn we al een paar jaar verhuisd en zijn we Verloskundig Centrum DelVi aan de Buitenhofdreef.

Ik werk met veel plezier in onze praktijk met fijne betrouwbare collega’s. Het vak verloskunde is afwisselend en uitdagend wat ik leuk vind. Elke vrouw is uniek en elke zwangerschap en baring is weer anders. Ik hou van het contact met mensen en hen te ondersteunen bij één van de mooiste en onvergetelijke momenten in hun leven.

Ik heb mij in de loop der jaren verdiept in de anticonceptiezorg en opgeleid om spiraaltjes te mogen plaatsen en verwijderen bij cliënten. Hierdoor wordt mijn spreekuur nog gevarieerder!

Naast mijn werk, houd ik van tennissen, skiën, uiteten gaan en op vakantie gaan met mijn man en 3 jonge kinderen.

DelVi Assistentes

Ellis Stolze

Praktijkassistente op maandag, donderdag en vrijdag

Meer over Ellis

Op maandag, donderdag en vrijdag worden we tijdens het spreekuur bijgestaan door onze praktijkassistente Ellis Stolze.

Ik ben Ellis Stolze. Moeder van twee prachtige dochters. Geboren in De Lier, en waar ik woon. Ik ben eigenlijk weer terug naar de basis. Na het verlaten van mijn school was ik 26 jaar kraamverzorgster, werkte ik eerder bij een verloskundige in Den Haag en Rijswijk.

De tien jaar hierna was ik werkzaam in het ziekenhuis in Zoetermeer en Delft op de poli.

Zoals het nu voelt zit ik weer helemaal op mijn plekje en ga ik met veel plezier naar het werk!

Mariska van Termoshuizen

Praktijkassistente op dinsdag en woensdag

Meer over Mariska

Op dinsdag en woensdag worden we tijdens het spreekuur bijgestaan door onze praktijkassistente Mariska Termoshuizen.

Hallo, ik ben Mariska Termoshuizen. Vanaf 1 februari 2022 werk ik als praktijkassistente samen met Ellis. Ik ben kraamverzorgende met 5 jaar ervaring bij de mensen thuis en 26 jaar ervaring in het Reinier de Graaf Gasthuis op verloskunde en kraam. Tijdens mijn inwerk periode ervaarde ik al dat het een heel ander inzicht geeft om zo vanaf het prille begin met jullie mee te leven!
Een ander, nieuw stukje van mijn werk terrein. Ik kijk uit naar de samenwerking met de verloskundigen en Ellis.

Verder ben ik getrouwd, moeder van 2 ‘volwassen’ kinderen, 21 en 18 jaar. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging.

DelVi Waarneemsters

Ook werken wij regelmatig met waarneemsters. Zij werken regelmatig in de praktijk en ondersteunen ons tijdens drukke periodes, vakanties, bijscholingen en ziekte. Zij draaien regelmatig diensten en spreekuren.

Maaike Slingerland

Waarnemend verloskundige en echoscopist 
BIG registratie: 79922119203

Meer over Maaike

Beste zwangeren,

Ik zal me even kort voorstellen:
Ik ben Maaike Slingerland en ik ben sinds 2018 verloskundige in regio Delft. Daarnaast ben ik ook echoscopist waardoor mijn baan als verloskundige nóg leuker is geworden.
Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Verloskundig Centrum DelVi en kan je mij tegenkomen bij het spreekuur, bij de bevalling en bij kraamvisites.
Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Ilse Ruijgt

Waarnemend verloskundige
BIG registratie: 89933379603

Meer over Ilse

Al vanaf jongs af aan wist ik dat ik verloskundige wilde worden. Na de HAVO ben ik, na een spannende selectie, begonnen aan de opleiding in Rotterdam. Nu sinds juli 2023 is het zo ver; ik mag mijzelf verloskundige noemen! Tijdens mijn opleiding heb ik meerdere keren stage gelopen bij DelVi en na mijn afstuderen ben ik hier direct aan de slag gegaan als waarnemend verloskundige.

Zelf ben ik geboren en getogen in Den Hoorn. Ik vind het dan ook extra bijzonder dat ik zo dichtbij huis dit mooie beroep mag uitoefenen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen te winkelen, wandelen of gezellig op een terras te zitten.

 

Ik kijk ernaar uit jullie snel te ontmoeten!

Lotte van Wasbeek

Waarnemend verloskundige
BIG registratie: 89931548303

Meer over Lotte

Beste zwangeren,

Ik ben Lotte van Wasbeek, 24 jaar, woon in Vlaardingen en sinds juli 2022 ben ik verloskundige. Een droom die werkelijkheid is geworden. Tijdens mijn opleidingstijd heb ik verschillende keren stage gelopen bij Delvi en na mijn afstuderen ben ik blijven plakken. Ontzettend leuk! Je kan mij tegen komen tijdens het spreekuur, bevalling en kraamvisites. Vanaf september 2023 ga ik de opleiding tot echoscopiste volgen en kijk er naar uit mijn vak uit te breiden. Naast verloskunde houd ik van gezelligheid met familie en vrienden en maak ik graag een wandeling met mijn hond.

 

Ik zie jullie graag in de praktijk!!

downloadWij vinden het belangrijk een toekomstige collega te begeleiden tijdens stageperiodes en werken hiervoor nauw samen met de Verloskunde Academie Rotterdam. Zo kan je af en toe een student-verloskundige ontmoeten die stage bij ons loopt. Wij vragen hiervoor je medewerking. Indien je bezwaar maakt tegen de aanwezigheid van een student, kan je dat kenbaar maken aan één van de verloskundigen.