LACTATIEKUNDIGE, DRAAGCONSULENT, WINKEL EN WEBSHOP

 

In Verloskundig Centrum DelVi werken wij nauw samen met Annette Luime van Aidulac. Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de vroege ontwikkeling van je moeder-kind relatie. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding (Lactatiekundige), dragen van kinderen (Draagconsulent) en coaching (Hug Your Baby).

Baby’s vinden het heerlijk om gedragen te worden. Voor ouders is het fijn om hun kindje dichtbij te houden. Gecertificeerd draagconsulent Annette Luime helpt je om je kindje in een draagdoek of draagzak veilig te dragen. Annette verzorgt één op één advisering (consulten), workshops en inloopochtenden. Draagdoeken en draagzakken kun je vrijblijvend bekijken, proberen en kopen in onze winkel. Weet je al welke draagdoek je wilt kopen, dan kun je ook terecht in onze webshop.
Lees meer over draagdoeken of kom langs op een draag inloopmiddag.

Gezellig je kindje bij jou drinkend aan de borst, zie je het al voor je? Lactatiekundige Annette Luime helpt je met voorbereiden op borstvoeding, bij het starten en als het even niet zo lekker loopt. Je kunt bij Annette terecht voor je borstvoedingsvragen, de borstvoedingscursus, persoonlijke advisering, hulp bij borstvoedingsproblemen (consulten) en het verzorgen van borstvoedingsworkshops. Borstvoeding ondersteunende producten kun je bekijken, kopen en afhalen in onze winkel. Gemakkelijk vanuit huis bestellen via onze webshop kan natuurlijk ook.Lees meer over borstvoeding of de borstvoedingscursus. Borstkolven, zoogcompressen, hydrogelpads en andere producten bij borstvoeding bestel je in de webshop.