LACTATIEKUNDIGE, DRAAGCONSULENT, WINKEL EN WEBSHOP

In Verloskundig Centrum DelVi werken wij samen met Annette Luime, lactatiekundige en draagconsulent.

Je kunt bij Annette terecht voor een informatieavond in de zwangerschap, vragen over borstvoeding, persoonlijk advies afgestemd op jouw hulpvraag, advies bij borstvoedingsproblemen (consult) en het huren of kopen van een borstkolf.

Voor een afspraak bel je 06-52432862 of stuur een berichtje naar info@aidulac.nl

In Verloskundig Centrum DelVi werken wij nauw samen met Annette Luime van Aidulac. Annette is gecertificeerd lactatiekundige en draagconsulent, ze werkt op haptonomische basis.
Ben je zwanger en wil je meer weten over borstvoeding? Is je kindje net geboren en zoek je hulp bij het geven van borstvoeding? Misschien ben je onzeker of wil je het voeden van je kindje straks combineren met weer aan het werk gaan. Je wilt je kindje dragen maar weet niet wat je het beste kunt kiezen.
Goed voorbereiden op het geven van borstvoeding doe je door in de zwangerschap naar de informatieavond te gaan. Hier leer je hoe je begint met borstvoeding en krijg je veel praktische informatie over de kraamweek. Je leert wat bij borstvoeding belangrijk is en waar je op moet letten. Met deze kennis heb je een goede basis en kun je zelf veel problemen herkennen en voorkomen.
Annette kan je alles over borstvoeding vertellen. Ze helpt je op weg als je problemen ervaart op het gebied van voeding en komt, als je dat wilt, bij jou thuis voor een consult om je te ondersteunen.

Je kunt bij Annette ook terecht voor informatie over het dragen van je kindje. Ze adviseert je over de verschillende manieren om je kindje te dragen, zodat je baby lekker bij je kan zijn en jij toch even je handen vrij hebt. Wist je dat baby’s die gedragen worden minder vaak huilen?
Voor het passen en kopen van een draagdoek of draagzak kun je langs komen tijdens de openingstijden van de draagwinkel https://www.aidulac.nl/agenda.

Voor een afspraak bel je 06-52432862 of stuur een berichtje naar info@aidulac.nl