Team DelVi

Desteney de Bruin

Verloskundige

BIG registratie: 49929781503

Tessa Büscher

Verloskundige, echoscopiste

BIG registratie: 19914409203

Arjenne Hoeksema

Verloskundige, echoscopiste, coach

BIG registratie: 19032945303

Laura Stok

Verloskundige, echoscopiste, anticonceptie specialist

BIG registratie: 09055428603

Het is de bedoeling dat je met iedere verloskundige kennismaakt tijdens de zwangerschapscontroles, zodat je ons alle vier kent als je straks gaat bevallen. Jouw bevalling zal worden begeleid door de verloskundige die op die dag dienst heeft.

DelVi assistentes

Ellis Stolze

Op maandag, donderdag en vrijdag worden we tijdens het spreekuur bijgestaan door onze praktijkassistente Ellis Stolze.

Ik ben Ellis Stolze. Moeder van twee prachtige dochters van 19 en 22 jaar. Geboren in De Lier, en waar ik woon. Ik ben eigenlijk weer terug naar de basis. Na het verlaten van mijn school was ik 26 jaar kraamverzorgster, werkte ik eerder bij een verloskundige in Den Haag en Rijswijk.

De tien jaar hierna was ik werkzaam in het ziekenhuis in Zoetermeer en Delft op de poli.

Zoals het nu voelt zit ik weer helemaal op mijn plekje en ga ik met veel plezier naar het werk! 

 

Mariska Termoshuizen

Op dinsdag en woensdag worden we tijdens het spreekuur bijgestaan door onze praktijkassistente Mariska Termoshuizen.

Hallo, ik ben Mariska Termoshuizen. Vanaf 1 februari 2022 werk ik als praktijkassistente samen met Ellis. Ik ben kraamverzorgende met 5 jaar ervaring bij de mensen thuis en 26 jaar ervaring in het Reinier de Graaf Gasthuis op verloskunde en kraam. Tijdens mijn inwerk periode ervaarde ik al dat het een heel ander inzicht geeft om zo vanaf het prille begin met jullie mee te leven!
Een ander, nieuw stukje van mijn werk terrein. Ik kijk uit naar de samenwerking met de verloskundigen en Ellis.

Verder ben ik getrouwd, moeder van 2 ‘volwassen’ kinderen, 21 en 18 jaar. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging.

DelVi waarneemsters

Ook werken wij regelmatig met waarneemsters. Zij werken regelmatig in de praktijk en ondersteunen ons tijdens drukke periodes, vakanties, bijscholingen en ziekte. Zij draaien regelmatig diensten en spreekuren. 

 

Maaike Slingerland, waarneemster

Beste zwangeren,

Ik zal me even kort voorstellen:
Ik ben Maaike Slingerland en ik ben sinds 2018 verloskundige in regio Delft. Daarnaast ben ik ook echoscopist waardoor mijn baan als verloskundige nóg leuker is geworden.
Vanaf januari ben ik werkzaam bij Verloskundig Centrum DelVi en kan je mij tegenkomen bij het spreekuur, bij de bevalling en bij kraamvisites.
Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

downloadWij vinden het belangrijk een toekomstige collega te begeleiden tijdens stageperiodes en werken hiervoor nauw samen met de Verloskunde Academie Rotterdam. Zo kan je af en toe een student-verloskundige ontmoeten die stage bij ons loopt. Wij vragen hiervoor je medewerking. Indien je bezwaar maakt tegen de aanwezigheid van een student, kan je dat kenbaar maken aan één van de verloskundigen.