Praktijk voor coaching en begeleiding bij borstvoeding

In Verloskundig Centrum DelVi werken wij nauw samen met Annette Luime van Aidulac.
Ben je zwanger en wil je meer weten over borstvoeding? Is je kindje net geboren en zoek je hulp bij het geven van borstvoeding? Misschien ben je onzeker of wil je het voeden van je kindje straks combineren met weer aan het werk gaan.
Goed voorbereiden op het geven van borstvoeding doe je door in de zwangerschap naar de informatieavond te gaan. Hier leer je hoe je begint met borstvoeding en krijg je veel praktische informatie over de kraamweek. Je leert wat bij borstvoeding belangrijk is en waar je op moet letten. Met deze kennis heb je een goede basis en kun je zelf veel problemen herkennen en voorkomen.
Annette kan je alles over borstvoeding vertellen. Ze helpt je op weg als je problemen ervaart op het gebied van voeding en komt, als je dat wilt, bij jou thuis voor een consult om je te ondersteunen.

Annette is gecertificeerd lactatiekundige en werkt op haptonomische basis. Haptonomie gaat over je ervaring en maakt je bewust van je gevoelens. Het gaat over verbinding, luisteren, grenzen, helen en bevestigen. Door stil te staan bij het contact tussen jou en je kindje en het contact te verdiepen, creëer je een warme en veilige basis voor later.